1/1

Voll-Damm

April 01, 2016

Arriba una nova campanya de damm, aquesta vegada de la seva cervesa amb més caracter, la voll damm. On he tingut el gran plaer de participar en un espectacular anunci dirigit per Daniel Monzón i protagonitzat per Luis Tosar i Luis Zahera, aqui teniu l'enllaç per veure la versió completa.

Crítiques

March 30, 2016

Contentíssim amb les crítiques rebudes per les dues últimes representacions, tant les d' "Ara" al Jove Teatre Regina, com les de "L'Era dels Rew" a l'Atic 22, aqui teniu els enllaços per poder veure el que diuen, moltes gracies a tots pel suport.

 

ARA:

 

Gemma Moraleda http://www.somnisdeteatre.com/ara/

Neus Mònico Fernández http://www.teatrebarcelona.com/recomanacio/ara-neus-monico-fernandez-35476

 

 

L'ERA DELS REW:

 

Gemma Moraleda http://www.somnisdeteatre.com/lera-dels-rew/

L'Era dels Rew arriba a l'Atic 22

March 17, 2016

L'era dels rew torna, aquesta vegada a l'Atic 22, amb un text renovat i amb la peça més rodada! Estarem durant 2 setmanes en aquesta "gran" sala de Barcelona fent un total de 6 funcions que esperem que agradin encara més que en la nostre estrena a the collective. Amb la difusió del 33 recomana i dels amics i coneguts de radio 4 esperem tindre dues setmanes molt exitoses. Aqui teniu l'enllaç per reservar entrades i per veure el video del 33 recomana.

January 20, 2016

"Ara" torna i aquesta vegada durant 3 setmanes al Teatre Regina, després d'haver passat per la sala Ivanow ens donen l'oportunitat d'estar durant 3 setmanes en aquest gran teatre de Barcelona, divendres i dissabtes a les 21h i diumenges a les 20h. No deixis escapar l'oportunitat i vine a veure'ns.

 

"ara" es una obra de teatre inspirada en fets reals amb música en directe i recursos audiovisuals que explica l’historia de Teresa Carreres, una dona de la Bisbal de l’Empordà que se'n va a viure a Barcelona poc abans de que comenci la guerra civil, cosa que canvia tota la seva vida de manera radical i la converteix en una altre persona. L'obra esta feta a partir de les memòries d'una mare que la seva filla descobreix un dia per sorpresa en l'actualitat. Descobreix que la seva mare hagués tingut una vida molt diferent sinó fos per la guerra i el franquisme. A la obra es mostren les dues realitats, la de la dona gran que ni la seva filla sap qui es realment i la de la dona jove que ha viscut i ha patit totes les conseqüències del franquisme.

 

Enllaç del Jove Teatre Regina: http://www.jtregina.com/programa-familiar-detall.php?idE=79:

 

Enllaç de la companyia: https://www.facebook.com/ciakunstant

Molt content de poder anunciar que avui, diumenge dia 8 de novembre, estrenem l'era dels rew a the collective i esperem que sigui la primera funció de moltes. De moment estarem tots els divendres a les 21h i els diumenges a les 19h fins al 6 de desembre.

Una peça on quatre joves amb diferents maneres d'enfrontar-se a la vida tenen una cosa en comú, estan farts de la societat en la que els hi ha tocat viure i tracen un pla on organitzen un sopar amb l’Antonio, un agent immobiliari amb una forta connexió amb el seu passat, un sopar que estarà ple de sorpreses... 

Please reload